Badkamers

Betaalbaar, snel geplaatst én hoogwaardig afgewerkt: onze prefab badkamers zijn van goede kwaliteit en geheel gebruiksklaar. Deze badkamers kunnen in één keer naar binnen gebracht worden wanneer de gevelingang dat toelaat.

Op zoek naar een prefab badkamer?

Mogelijkheden & Merken

Onze prefab badkamers zijn modern, van goede kwaliteit en geheel gebruiksklaar. Ook heb je keuze uit diverse afwerkingsmogelijkheden en luxe accessoires. 

We bieden een uitgebreide keuze uit modellen, materialen, afwerking, kleur en design. Onze badkamers zijn flexibel aanpasbaar, waardoor ze geoptimaliseerd geplaatst worden in de ruimte. Er is geen sprake van vervuiling of schimmel, want de badkamers zijn absoluut waterdicht én voegloos. 

Om het plaatje compleet te maken, kun je de badkamer uitbreiden met luxe accessoires. We werken uitsluitend met topmerken als Hansgrohe, Geberit en Villeroy & Boch. Zo heb je de optie om de badkamer uit te breiden met accessoires die het sanitair een luxe, eigen uitstraling geven.

  • Waterdichte en voegloze prefab badkamers
  • Moderne uitrstraling en uitstekende kwaliteit
  • Accessoires van merken als Hansgrohe, Geberit en Villeroy & Boch
Play Video

Logistiek

Onze badkamers kunnen zeer snel en efficiënt in de woning geplaatst worden. Dit zorgt voor weinig bouwverkeer én elimineert faalkosten. Uiteraard voldoen onze badkamers aan hoogwaardige maatwerk kwaliteit. 

Onze prefab badkamers kunnen in één keer naar binnen gebracht worden wanneer de gevelingang dat toelaat. Dat scheelt enorm in de tijd en kosten – zo worden onze badkamers tot wel 80% sneller geïnstalleerd dan een traditionele badkamer. Past de badkamer niet door de gevelingang, dan kan de badkamer gemakkelijk in delen naar binnen gebracht worden. 

Onze badkamers worden snel geplaatst en zijn van hoogwaardige maatwerk kwaliteit. Alle technische eisen worden gegarandeerd vervuld. Na plaatsing controleren onze professionals de leidingen, ventilatie, afvoer, elektriciteit en de afwerking. De badkamers zijn vrijstaand. Aan het einde van de gebruikscyclus kunnen de onderdelen – gedeeltelijk of compleet – dus gemakkelijk uit het gebouw verwijderd worden. 

  • Tot wel 80% sneller geïnstalleerd dan traditionele badkamers
  • Weinig bouwverkeer en geen faalkosten
  • Uitgebreide controle door onze experts na plaatsing

Referentieprojecten

Campus 026 Arnhem

Gemeubileerde zelfstandige studio’s voor o.a. internationale studenten. De keukens zijn voorzien van alle benodigdheden voorzien zoals een 4-pitskookplaat en koelkast. Zowel in de studio’s als in de gangen is gekozen voor een pvc-vloer van hoge kwaliteit. De neutrale kleurkeuze geeft een rustige en warme uitstraling aan de studio’s en algemene ruimtes.
– 96 studio’s van circa 25 m2
– Voormalig kantoorpand getransformeerd tot zelfstandige studio’s in centrum Arnhem

Paasheuvelweg, Amsterdam

In dit nieuwe project hebben we 233 keukens geplaatst voor o.a. jongeren en studenten die gaan genieten van een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. We hebben naast de keukens ook een deel van de wandafwerking op ons genomen en hoogwaardig Vescom behang voorzien in studio’s en gangen.
– 233 studio’s verdeeld over 18 verdiepingen
– Hufterproof wandbekleding van Vescom
– Hoogwaardige kwaliteit keukens en apparatuur (Zanussi)

Campus Leidsche Rijn Utrecht

In dit charmante gebouw in Utrecht hebben we 250 projectkeukens geleverd en gemonteerd voor studenten, jongeren en starters. Keukenblokjes zijn voorzien van een achterwand, multiplex werkblad en Ledverlichting. Apparatuur is afgestemd op de doelgroep, een 2-pits kookplaat, afzuigkap met recirculatie, koelkast met vriesvak en een combimagnetron.
– 250 keukenblokken in studio’s
– Hoogwaardige kwaliteit en een hoog rendement