Vloeren

Aantrekkelijke projectvloeren van topkwaliteit.  Onze vloer- en vloerafwerkingen zijn onderhoudsvriendelijk en zorgen voor een turnkey oplevering. Ook bieden we tapijttegels en duurzame oplossingen voor (tijdelijke) projecten. 

De vloer combineren met een passende, moderne keuken? Ook dat kunnen we regelen - neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Strakke afwerking

Onze vloeren worden geleverd in strak en aantrekkelijk PVC, zodat jouw project turnkey opgeleverd kan worden. Onze PVC-vloeren zijn van goede kwaliteit, makkelijk plaatsbaar en gaan jarenlang mee. 

Bij het afnemen van onze vloeren heb je de keuze uit diverse mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een recht plank, of liever een luxe visgraat- of tegelmotief? En combineer je dat met een toplaag van 0.3 of 0.5mm? We helpen je graag met het maken van een keuze die past bij jouw kostenplaatje én bij de sfeer die jouw project moet uitstralen.  

Onze PVC-vloeren zijn goed voor de eerste oplevering, maar ook daarna. Dankzij de tijdloze uitstraling van modern PVC kan het object makkelijk doorverhuurd worden. Kwalitatief gaan de vloeren jarenlang mee en zijn ze makkelijk gedeeltelijk vervangbaar. 

  • Zeer geschikt voor langdurige projecten
  • In rechte plank, visgraat- of tegelmotief
  • Keuze uit een toplaag van 0.3 of 0.5mm 
Play Video

Tapijttegels en plintafwerking

Naast strak PVC bieden we diverse andere opties. Zo kun je tapijttegels afnemen, kiezen voor een duurzame oplossing voor tijdelijke projecten én kun je het plaatje compleet maken met een hoge plint.

Tapijttegels hebben verschillende voordelen. Zo is de prijs-kwaliteitverhouding nóg voordeliger dan bij een PVC-vloer. Het is ook mogelijk om de tapijttegels te combineren met de PVC-vloeren. Kies bijvoorbeeld voor tapijt in de hal, zodat je in de hal profiteert van een verminderde akoestiek. Onze tapijttegels hebben een vergelijkbare levensduur, zodat zowel de PVC-vloer als het tapijt lang mee kunnen gaan. 

Voor de finishing touch bieden we ook plintafwerkingen in de woning. Niet alleen een stijlvolle toevoeging aan het interieur: het waarborgt ook de waarde van het object en zorgt voor een moderne uitstraling. 

  • Voordelige tapijttegels voor de akoestiek
  • Nette plintafwerking voor een verzorgde uitstraling
  • Lange levensduur 

Plintafwerking

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Dit is een faketekst.

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst.

Referentieprojecten

Campus 026 Arnhem

Gemeubileerde zelfstandige studio’s voor o.a. internationale studenten. De keukens zijn voorzien van alle benodigdheden voorzien zoals een 4-pitskookplaat en koelkast. Zowel in de studio’s als in de gangen is gekozen voor een pvc-vloer van hoge kwaliteit. De neutrale kleurkeuze geeft een rustige en warme uitstraling aan de studio’s en algemene ruimtes.
– 96 studio’s van circa 25 m2
– Voormalig kantoorpand getransformeerd tot zelfstandige studio’s in centrum Arnhem

Europawijk Mol, Belgie

Gerenoveerde appartementen in het buitengebied van Mol in Belgie. De appartementen zijn tijdens de huurderswissels gerenoveerd en voorzien van een nieuw keukenblok, PVC vloer, gordijnen, badkamers en schilderwerk op de muren. De appartementen zijn voorzien van een mooie PVC vloer van goede kwaliteit en verduisterende gordijnen. De keukens zijn uitgerust met Zanussi apparatuur met 10 jaar garantie.
– 82 studio’s en appartementen tot 120 m2
– Basic inrichting met een hoog rendement

Plotterweg Amersfoort

Onzelfstandige studio’s op basis van tijdelijke huisvesting voor economisch daklozen en statushouders. De studio’s zijn voorzien van een latex laag op de wanden, duurzame tapijttegels in de kamers en gangen en pvc-vloeren in de keukens, sanitaire ruimtes en algemene ruimtes. De studio’s zijn afgewerkt en een basic meubelpakket en brandwerende dim-out gordijnen. De keukens zijn voorzien van meerdere kookgelegenheden en spoelbakken aan het begin van iedere gang. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van toiletgroepen en douchecellen en een speciale verf t.b.v. vochtige ruimtes.
– 129 studio’s van circa 20 m2
– Basic, snel en goedkoop getransformeerd tot tijdelijke huisvesting