Keukens

Moderne keukens met diverse afwerkingsmogelijkheden. Onze projectkeukens worden efficiënt geleverd en geplaatst, zitten voordelig in het middensegment en worden ‘just in time’ opgeleverd.

Met onze expertise in het puntenstelsel kunnen we je doelgericht adviseren in de meest geschikte keuken voor jouw project

Moderne mogelijkheden

Voor onze keukens bieden wij moderne oplossingen die gemakkelijk schaalbaar zijn. Moderne keukens met diverse mogelijkheden, zodat jij de keuken kiest die past bij jouw project én bij het beoogde huursegment. 

Al onze keukens hebben een moderne uitstraling en maken het ideaalplaatje van jouw project compleet. Onze oplossingen zorgen voor een keuken die modern voelt en handig is in het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan BLUMOTION greeploze keukenkasten of een luxe inbouwspoelbak: afwerkingsmogelijkheden die passen bij de moderne standaard en zeer gebruiksvriendelijk zijn. 

Bright Inside heeft tevens deals met verschillende A-merken. Met luxe eengreepsmengkranen van Grohe of keukenapparatuur van Zanussi, Pelgrim, Etna en AEG worden jouw keukens hoogwaardig opgeleverd. Hoogwaardig maar voordelig: onze keukens zijn goed schaalbaar zodat jij hiervoor nooit de hoofdprijs hoeft te betalen. 

 • Moderne keukens met een aantrekkelijke uitstraling
 • Greeploze kasten van BLUMOTION
 • Luxe afwerkingsmogelijkheden met o.a. Zanussi, Hansgrohe, Pelgrim, Etna en AEG

Logistiek

Met onze werkwijze – uniek in de branche – hebben we een hoge wekelijkse plaatssingssnelheid en worden de keukens direct gecontroleerd en nagekeken door onze experts. Graag laten we je kennis maken met ons logistieke proces. 

Vanuit het logistieke pand van onze partner worden de complete keukens direct op drie speciale karren geplaatst. Deze karren hebben rubberen wieltjes en kunnen gemakkelijk getransporteerd worden. Onze professionals vervoeren de keukens op dezelfde dag naar de plaatsingslocatie. Volledig ingeseald met speciale folie, zodat er geen schade kan ontstaan. Deze seal is zwart, waardoor de keukens niet zichtbaar zijn. Gecombineerd met de snelle plaatsing op locatie wordt de kans op diefstal zoveel mogelijk beperkt. 

Ook andere processen tijdens de bouw hebben baat bij onze werkwijze. Ons mobiele plaatsingsblok maakt het mogelijk om, indien noodzakelijk, de keuken tijdelijk te verplaatsen. Na plaatsing van de keuken wordt het verpakkingsmateriaal met de mobiele plaatsingsblok afgevoerd. Zijn de keukens eenmaal geplaatst, dan wordt de werkomgeving schoon achtergelaten. 

Benieuwd hoe dit proces eruit ziet? Bekijk bovenstaand onze video! 

USPs:

 • Seal met speciale folie voorkomt schade en diefstal
 • Snel vervoerd en geplaatst via een mobiele plaatsingsblok
 • Werkomgeving wordt gemakkelijk schoon achtergelaten
 • Afval wordt gescheiden afgevoerd (tempex, karton en rest)

Tijdelijke keukens

Op zoek naar een keuken voor een project van tijdelijke aard? Dan kunnen wij van dienst zijn! Inmiddels hebben we in meerdere projecten tijdelijke keukens geplaatst, vaak bestaan deze keukens uit meerdere kookgelegenheden en wasbakken. De keuken is ontworpen om zoveel mogelijk personen de mogelijkheid te bieden te koken die in een tijdelijke woonsituatie verblijven. Het betreft een basis ontwerp van duurzame materialen. Het ontwerp kan in zeer korte periode geleverd en gemonteerd worden zodat de eindgebruikers er zo snel als mogelijk gebruik van kunnen maken.

 • Snel geleverd en gemonteerd
 • Uniek ontwerp, aangepast op de huidige situatie en aantal eindgebruikers
 • Budgetkeukenontwerp van een hoogwaardige kwaliteit
 • Past in iedere locatie

Referentieprojecten

Campus 026 Arnhem

Gemeubileerde zelfstandige studio’s voor o.a. internationale studenten. De keukens zijn voorzien van alle benodigdheden voorzien zoals een 4-pitskookplaat en koelkast. Zowel in de studio’s als in de gangen is gekozen voor een pvc-vloer van hoge kwaliteit. De neutrale kleurkeuze geeft een rustige en warme uitstraling aan de studio’s en algemene ruimtes.
– 96 studio’s van circa 25 m2
– Voormalig kantoorpand getransformeerd tot zelfstandige studio’s

Paasheuvelweg, Amsterdam

In dit nieuwe project hebben we 233 keukens geplaatst voor o.a. jongeren en studenten die gaan genieten van een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. We hebben naast de keukens ook een deel van de wandafwerking op ons genomen en hoogwaardig Vescom behang voorzien in studio’s en gangen.
– 233 studio’s verdeeld over 18 verdiepingen
– Hufterproof wandbekleding van Vescom
– Hoogwaardige kwaliteit keukens en

Campus Leidsche Rijn Utrecht

In dit charmante gebouw in Utrecht hebben we 250 projectkeukens geleverd en gemonteerd voor studenten, jongeren en starters. Keukenblokjes zijn voorzien van een achterwand, multiplex werkblad en Ledverlichting. Apparatuur is afgestemd op de doelgroep, een 2-pits kookplaat, afzuigkap met recirculatie, koelkast met vriesvak en een combimagnetron.
– 250 keukenblokken in studio’s
– Hoogwaardige kwaliteit en een hoog rendement