Referenties

Campus 026 Arnhem

Gemeubileerde zelfstandige studio’s voor o.a. internationale studenten. De keukens zijn voorzien van alle benodigdheden voorzien zoals een 4-pitskookplaat en koelkast. Zowel in de studio’s als in de gangen is gekozen voor een pvc-vloer van hoge kwaliteit. De neutrale kleurkeuze geeft een rustige en warme uitstraling aan de studio’s en algemene ruimtes.
– 96 studio’s van circa 25 m2
– Voormalig kantoorpand getransformeerd tot zelfstandige studio’s in centrum Arnhem

Paasheuvelweg, Amsterdam

In dit nieuwe project hebben we 233 keukens geplaatst voor o.a. jongeren en studenten die gaan genieten van een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. We hebben naast de keukens ook een deel van de wandafwerking op ons genomen en hoogwaardig Vescom behang voorzien in studio’s en gangen.
– 233 studio’s verdeeld over 18 verdiepingen
– Hufterproof wandbekleding van Vescom
– Hoogwaardige kwaliteit keukens en apparatuur (Zanussi)

Campus Leidsche Rijn Utrecht

In dit charmante gebouw in Utrecht hebben we 250 projectkeukens geleverd en gemonteerd voor studenten, jongeren en starters. Keukenblokjes zijn voorzien van een achterwand, multiplex werkblad en Ledverlichting. Apparatuur is afgestemd op de doelgroep, een 2-pits kookplaat, afzuigkap met recirculatie, koelkast met vriesvak en een combimagnetron.
– 250 keukenblokken in studio’s
– Hoogwaardige kwaliteit en een hoog rendement

Flierbosdreef, Amsterdam

Op een steenworp afstand van de Amsterdam Arena heeft een grote transformatie plaatsgevonden. Een voormalig kantoorgebouw heeft een aantal verdiepingen erbij gekregen en is getransformeerd tot bijna 400 studio’s en appartementen. In dit project hebben wij alle kamers voorzien van een keukenblok.
– 399 studio’s en appartementen
– Hoog rendement op keukens en apparatuur

Viehhofen, Oostenrijk

De keukens in dit recreatiepark hebben we in twee fases (tussen de zomer – en het winterseizoen in) gerenoveerd. Het park dat prachtig gelegen ligt op een Berg in Oostenrijk is een populaire vakantiebestemming en de inrichting van de woningen is in 20/21 volledig gerenoveerd. De look and feel van de keukens en het interieur sluit volledig aan bij de uitstraling van dit vakantiepark en gaat weer jarenlang mee.
– Circa 120 vakantiewoningen voor 4 tot 8 personen
– Hoogwaardige kwaliteit voor een langere termijn geschikt

Europawijk Mol, Belgie

Gerenoveerde appartementen in het buitengebied van Mol in Belgie. De appartementen zijn tijdens de huurderswissels gerenoveerd en voorzien van een nieuw keukenblok, PVC vloer, gordijnen, badkamers en schilderwerk op de muren. De appartementen zijn voorzien van een mooie PVC vloer van goede kwaliteit en verduisterende gordijnen. De keukens zijn uitgerust met Zanussi apparatuur met 10 jaar garantie.
– 82 studio’s en appartementen tot 120 m2
– Basic inrichting met een hoog rendement

Plotterweg Amersfoort

Onzelfstandige studio’s op basis van tijdelijke huisvesting voor economisch daklozen en statushouders. De studio’s zijn voorzien van een latex laag op de wanden, duurzame tapijttegels in de kamers en gangen en pvc-vloeren in de keukens, sanitaire ruimtes en algemene ruimtes. De studio’s zijn afgewerkt en een basic meubelpakket en brandwerende dim-out gordijnen. De keukens zijn voorzien van meerdere kookgelegenheden en spoelbakken aan het begin van iedere gang. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van toiletgroepen en douchecellen en een speciale verf t.b.v. vochtige ruimtes.
– 129 studio’s van circa 20 m2
– Basic, snel en goedkoop getransformeerd tot tijdelijke huisvesting

De Boezem Rotterdam

Vrije sector appartementen nabij hartje Rotterdam voor starters en samenwonenden. De keukens voor deze nieuwbouw appartementen hebben we voorzien van een luxe tintje. Composiet werkbladen, luxe inbouwapparatuur (Zanussi) en kookeilanden voor een moderne en strakke uitstraling.
– 80 appartementen tot 130m².
– Luxere keukens met een hoog rendement.

Campus 053 Enschede

Dit voormalige faculteitsgebouw is omgetoverd tot een energiezuinig wooncomplex ingericht op internationale studenten. Bijna 500 projectkeukens voor de studenten, waarbij we het ontwerp zoveel mogelijk op het puntenstelsel hebben gebaseerd.
– 445 zelfstandige appartementen & 48 loft appartementen.
– Voorzien van ETNA, inbouwapparatuur, ruime werkbladen en Grohe eengreepsmengkranen t.b.v. puntenstelsel.

Pauwmolen Delft

Gelegen op een steenworpafstand van TU Delft: de Pauwmolen Delft biedt volledig gestoffeerde en gemeubileerde studio’s voor jongeren en studenten. Bright Inside Keukens kon een betaalbare oplossing realiseren dankzij standaardisatie van de kasten.
– 285 studio’s voor jongeren en studenten.
– Zeer hoog rendement op de keukens