Meubels

Veelzijdigheid is het sleutelwoord bij onze meubelpakketten. Of je nu op zoek bent naar een basic pakket, of kiest voor een luxe inrichting van jouw project: wij hebben de meubels in pacht voor een strakke turnkey oplevering. 

We geven ook advies m.b.t. het terugverdienmodel van de diverse meubelpakketten!

Diverse meubelpaketten

Het interieur is niet alleen sfeerbepalend, maar geeft kijkers ook een indicatie van de prijsklasse. In één oogopslag bepalen zij of de woning past bij hun wensen en behoeften. Met ons diverse assortiment van meubels (inclusief montage!) kies je een passende afwerking. 

Of je nu op zoekt bent naar een basic meubelpakket of jouw project een luxe uitstraling wil geven: wij bieden de oplossing! Met een vast meubelpakket ben jij ervan verzekerd dat het interieur een uniforme uitstraling krijgt. Denk bijvoorbeeld aan meubels die passen bij de middenhuur van de vrije sector. Ook bieden we hufterproof meubels die zeer geschikt zijn voor langdurige projecten. 

We bieden onze meubels inclusief montage en inpandig verplaatsen, zodat de meubels direct op de juiste plek staan per kamer. Alles geregeld zodat wij jouw ontzorgen.

  • Diverse meubelpakketten, zeer geschikt voor middenhuur en vrije sector
  • Hufterproof meubels voor langdurige projecten
  • Inclusief montage en inpandig verplaatsen
Play Video

Tijdelijk interieur

Onze meubels passen niet alleen bij diverse segmenten, maar kunnen ook ingezet worden voor verschillende doeleinden. Van langdurige verhuur tot tijdelijke transformaties. 

Langdurige projecten vergen meubels die lang mee kunnen gaan, maar je kunt ook op zoek zijn naar smaakvolle en betaalbare meubels voor een tijdelijk project. Bij Bright Inside bieden we voor elk soort project een passende oplossing. Zo bieden we meubilair voor tijdelijke transformaties of voor projecten die ingezet worden voor andere verblijfsvormen, zoals basisinterieur voor statushouders of spoedzoekers. 

  • Aantrekkelijk interieur geschikt voor  tijdelijke transformaties
  • Basisinterieur voor bijvoorbeeld statushouders en spoedzoekers
  • Geschikt voor tijdelijke huisvesting (basic meubels van bedlinnen tot bestek)

Hufterproof meubels

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Dit is een faketekst.

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst.

Referentieprojecten

Plotterweg Amersfoort

Onzelfstandige studio’s op basis van tijdelijke huisvesting voor economisch daklozen en statushouders. De studio’s zijn voorzien van een latex laag op de wanden, duurzame tapijttegels in de kamers en gangen en pvc-vloeren in de keukens, sanitaire ruimtes en algemene ruimtes. De studio’s zijn afgewerkt en een basic meubelpakket en brandwerende dim-out gordijnen. De keukens zijn voorzien van meerdere kookgelegenheden en spoelbakken aan het begin van iedere gang. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van toiletgroepen en douchecellen en een speciale verf t.b.v. vochtige ruimtes.
– 129 studio’s van circa 20 m2
– Basic, snel en goedkoop getransformeerd tot tijdelijke huisvesting