Op zoek naar passende oplossingen voor jouw project? We bieden ook advies omtrent het puntenstelsel, zodat je het hoogst haalbare rendement uit jouw project haalt.

Over ons

Bright Inside biedt oplossingen op maat voor een stralend resultaat en is de overkoepelende organisatie van o.a. Lotes Projecten. We leveren keukens, vloeren en badkamers op projectbasis aan vastgoedbeheerders – van projectontwikkelaar tot architect – door heel Nederland.  Onze processen zijn zodanig geoptimaliseerd dat de gehele levering efficiĆ«nt verloopt, zoals de transport en de plaatsing. Al onze producten hebben een moderne uitstraling voor een strakke en sfeervolle afwerking van jouw project, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt.

We werken nauw samen met de projectleider. Ook werken we veel met architecten, inkopers en calculatoren. Met veel technische kennis en een expertise in het puntenstelsel, sparren we graag met jou voor de beste oplossing. Of je nu advies wilt inwinnen bij onze experts, of bijvoorbeeld het hoogst haalbare rendement uit jouw keukens wilt halen!