Wandafwerking

Onze Vescom wandafwerking en – bekleding is kwalitatief hoogwaardig en speciaal geschikt voor grote oppervlakten. Ook kun je kiezen voor airless spuitwerk voor een efficiënte, strakke en frisse uitstraling voor jouw project.

Het is ook mogelijk om een eigen behang te ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Hoge kwaliteit wandbekleding

We bieden hoge kwaliteit wandafwerking en -bekleding voor de projectenmarkt, in elk gewenste kleur of motief. De ideale manier om een unieke en uniforme uitstraling voor jouw project te creëren. 

Voor het leveren van onze wandafwerking werken we onder andere samen met Vescom. Onze wandafwerking is speciaal geschikt voor grote oppervlakten en gemakkelijk schaalbaar voor grote projecten. Een luxe tintje aan de woningen toevoegen? Dan kunnen we de wanden ook afwerken met een laagje latex. 

Of je nu op zoekt bent naar bekleding voor een tijdelijk of langdurig project: wij bieden de mogelijkheden. Zo bieden we onder andere hufterproof behang, dat extra bestand is tegen krassen en stoten waardoor de wanden nog langer meegaan. 

USPs:

  • Hoge kwaliteit wandafwerking en -bekleding
  • Optie voor een luxe tintje met latex
  • Hufterproof behang voor langdurige projecten
Play Video

Tijdelijke projecten & sanitair

Ook voor tijdelijke projecten bieden we diverse opties, zoals afwasbaar behang en airless spuitwerk. Een efficiënte oplossing voor een strakke afwerking! 

Snel en voordelig een strakke afwerking in de woningen creëren? Airless spuitwerk is een uitstekende oplossing. Alle RAL kleuren zijn leverbaar. Dit spuitwerk zorgt voor een frisse uitstraling en kan zelfs toegepast worden op deuren, kozijnen én in sanitaire ruimtes met vochtbestendige verf. Deze techniek heeft minder baanvorming en schrobklasse 1, waardoor het spuitwerk gemakkelijk schoon te maken is. 

Dankzij de snelle afwerking wordt airless spuitwerk veel gebruikt voor tijdelijke projecten; bijvoorbeeld ook als alternatief voor plafonds die met behang worden bekleed

USPs:

  • Airless spuitwerk en afwasbaar behang voor tijdelijke projecten
  • Gemakkelijk weer schoon te maken
  • Optie voor deuren, kozijnen en sanitaire ruimtes
  • In sanitaire ruimtes scheelt het betegeling of andere afwerking
  • Goedkoop, snel weer een frisse uitstraling bij een renovatie of transformatieproject

Referentieprojecten

Paasheuvelweg, Amsterdam

In dit nieuwe project hebben we 233 keukens geplaatst voor o.a. jongeren en studenten die gaan genieten van een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. We hebben naast de keukens ook een deel van de wandafwerking op ons genomen en hoogwaardig Vescom behang voorzien in studio’s en gangen.
– 233 studio’s verdeeld over 18 verdiepingen
– Hufterproof wandbekleding van Vescom
– Hoogwaardige kwaliteit keukens en apparatuur (Zanussi)

Europawijk Mol, Belgie

Gerenoveerde appartementen in het buitengebied van Mol in Belgie. De appartementen zijn tijdens de huurderswissels gerenoveerd en voorzien van een nieuw keukenblok, PVC vloer, gordijnen, badkamers en schilderwerk op de muren. De appartementen zijn voorzien van een mooie PVC vloer van goede kwaliteit en verduisterende gordijnen. De keukens zijn uitgerust met Zanussi apparatuur met 10 jaar garantie.
– 82 studio’s en appartementen tot 120 m2
– Basic inrichting met een hoog rendement

Plotterweg Amersfoort

Onzelfstandige studio’s op basis van tijdelijke huisvesting voor economisch daklozen en statushouders. De studio’s zijn voorzien van een latex laag op de wanden, duurzame tapijttegels in de kamers en gangen en pvc-vloeren in de keukens, sanitaire ruimtes en algemene ruimtes. De studio’s zijn afgewerkt en een basic meubelpakket en brandwerende dim-out gordijnen. De keukens zijn voorzien van meerdere kookgelegenheden en spoelbakken aan het begin van iedere gang. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van toiletgroepen en douchecellen en een speciale verf t.b.v. vochtige ruimtes.
– 129 studio’s van circa 20 m2
– Basic, snel en goedkoop getransformeerd tot tijdelijke huisvesting