Gordijnen

De basis van jouw project staat met een moderne vloer en strakke afwerking, maar gordijnen zijn de échte sfeermaker. Bright Inside levert en monteert gordijnen in alle kleuren in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Onze gordijnen zijn brandvertragend en bieden veel privacy, waardoor je meer comfort creëert in de woningen

Sfeervolle gordijnen

Met de gordijnen van Bright Inside creëer je een uitnodigende sfeer in de woningen van jouw project. Zo zijn onze verduisterende gordijnen een uitstekende mogelijkheid voor de slaapkamer of voor studio’s. Onze brandvertragende gordijnen kunnen ook verduisterend worden gekozen, en komen in alle mogelijke kleuren. Zo kies je precies de afwerking en stijl die past bij jouw project. 

Bright Inside levert de gordijnen inclusief rails, wand- en/of plafondsteun, advies én montage. De rails worden vooraf op maat gemaakt, waardoor we snel kunnen monteren en opleveren op locatie. Door de juiste keuze in materiaal, afwerking en montagemateriaal bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

  • Geleverd inclusief rails, wand- en plafondbevestiging, advies én montage
  • Combinatie brandvertragend en verduisterende gordijnen
  • Rails worden vooraf op maat voorbereid

Referentieprojecten

Europawijk Mol, Belgie

Gerenoveerde appartementen in het buitengebied van Mol in Belgie. De appartementen zijn tijdens de huurderswissels gerenoveerd en voorzien van een nieuw keukenblok, PVC vloer, gordijnen, badkamers en schilderwerk op de muren. De appartementen zijn voorzien van een mooie PVC vloer van goede kwaliteit en verduisterende gordijnen. De keukens zijn uitgerust met Zanussi apparatuur met 10 jaar garantie.
– 82 studio’s en appartementen tot 120 m2
– Basic inrichting met een hoog rendement

Plotterweg Amersfoort

Onzelfstandige studio’s op basis van tijdelijke huisvesting voor economisch daklozen en statushouders. De studio’s zijn voorzien van een latex laag op de wanden, duurzame tapijttegels in de kamers en gangen en pvc-vloeren in de keukens, sanitaire ruimtes en algemene ruimtes. De studio’s zijn afgewerkt en een basic meubelpakket en brandwerende dim-out gordijnen. De keukens zijn voorzien van meerdere kookgelegenheden en spoelbakken aan het begin van iedere gang. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van toiletgroepen en douchecellen en een speciale verf t.b.v. vochtige ruimtes.
– 129 studio’s van circa 20 m2
– Basic, snel en goedkoop getransformeerd tot tijdelijke huisvesting