Bekijk onze mogelijkheden

Keukens

Moderne keukens met diverse afwerkingsmogelijkheden. Onze projectkeukens worden efficiënt geplaatst, zitten voordelig in het middensegment en renderen altijd binnen 5 jaar!

Vloerafwerking

Aantrekkelijke projectvloeren van topkwaliteit.  Onze vloer- en wandafwerkingen zijn onderhoudsvriendelijk en zorgen voor een turnkey oplevering. Ook bieden we tapijttegels en duurzame oplossingen voor (tijdelijke) projecten. 

Badkamers

Betaalbaar, snel geplaatst én hoogwaardig afgewerkt: onze prefab badkamers zijn van goede kwaliteit en geheel gebruiksklaar. Deze badkamers kunnen in één keer naar binnen gebracht worden wanneer de gevelingang dat toelaat.

Wandafwerking

Onze Vescom wandafwerking en – bekleding is kwalitatief hoogwaardig en speciaal geschikt voor grote oppervlakten. Ook kun je kiezen voor airless spuitwerk voor een efficiënte, strakke en frisse uitstraling voor jouw project. 

Gordijnen

De basis van jouw project staat met een moderne vloer en strakke afwerking, maar gordijnen zijn de échte sfeermaker. Bright Inside levert gordijnen in alle kleuren in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Meubels

Veelzijdigheid is het sleutelwoord bij onze meubelpakketten. Of je nu op zoek bent naar een basic pakket, of kiest voor een luxe inrichting van jouw project: wij hebben de meubels in pacht voor een strakke turn-key oplevering. 

Artikelen

Campus 026 Arnhem

Gemeubileerde zelfstandige studio’s voor o.a. internationale studenten. De keukens zijn voorzien van alle benodigdheden voorzien zoals een 4-pitskookplaat en koelkast. Zowel in de studio’s als in de gangen is gekozen voor een pvc-vloer van hoge kwaliteit. De neutrale kleurkeuze geeft een rustige en warme uitstraling aan de studio’s en algemene ruimtes.
– 96 studio’s van circa 25 m2
– Voormalig kantoorpand getransformeerd tot zelfstandige studio’s

Paasheuvelweg, Amsterdam

In dit nieuwe project hebben we 233 keukens geplaatst voor o.a. jongeren en studenten die gaan genieten van een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. We hebben naast de keukens ook een deel van de wandafwerking op ons genomen en hoogwaardig Vescom behang voorzien in studio’s en gangen.
– 233 studio’s verdeeld over 18 verdiepingen
– Hufterproof wandbekleding van Vescom
– Hoogwaardige kwaliteit keukens en

Campus Leidsche Rijn Utrecht

In dit charmante gebouw in Utrecht hebben we 250 projectkeukens geleverd en gemonteerd voor studenten, jongeren en starters. Keukenblokjes zijn voorzien van een achterwand, multiplex werkblad en Ledverlichting. Apparatuur is afgestemd op de doelgroep, een 2-pits kookplaat, afzuigkap met recirculatie, koelkast met vriesvak en een combimagnetron.
– 250 keukenblokken in studio’s
– Hoogwaardige kwaliteit en een hoog rendement

Over ons

Bright Inside is de overkoepelende organisatie van o.a. Projectkeukens Nederland en biedt oplossingen op maat voor een stralend én betaalbaar resultaat. We leveren keukens, vloeren en badkamers op projectbasis aan vastgoedbeheerders – van projectontwikkelaar tot architect – door heel Nederland.  Onze processen zijn zodanig geoptimaliseerd dat de gehele levering efficiënt verloopt, zoals de transport en de plaatsing. Al onze producten hebben een moderne uitstraling voor een strakke en sfeervolle afwerking van jouw project, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt.