Keukens

Moderne keukens met diverse afwerkingsmogelijkheden. Onze projectkeukens worden efficiënt geleverd en geplaatst, zitten voordelig in het middensegment en worden ‘just in time’ opgeleverd.

Vloeren

Aantrekkelijke projectvloeren van topkwaliteit.  Onze vloer- en wandafwerkingen zijn onderhoudsvriendelijk en zorgen voor een turnkey oplevering. Ook bieden we tapijttegels en duurzame oplossingen voor (tijdelijke) projecten.

Badkamers

Onze betaalbare prefab badkamers zijn hoog in kwaliteit, modern in uitstraling en worden gebruiksklaar in de woningen geplaatst.

Advies

Op zoek naar passende oplossingen voor jouw project? We bieden o.a. advies omtrent het puntenstelsel, zodat je het hoogst haalbare rendement uit jouw project haalt.

 • Meubels
 • Gordijnen
 • Wandafwerking
 • Badkamers
 • Keukens
 • Vloerafwerking

Keukens

Met diverse afwerkingsmogelijkheden en een moderne uitstraling maken onze projectkeukens het ideaalplaatje compleet. Onze keukens worden vooraf ingeseald met speciale folie en door professionals dezelfde dag naar de locatie van plaatsing getransporteerd. Door extra aandacht voor het logistieke proces worden beschadigingen voorkomen en de kans op diefstal beperkt. Onze ruime ervaring met grote projecten maakt dat wij begrijpen hoe belangrijk de afstemming van het plaatsingsproces met derden is. Door de juiste afstemming en samenwerking wordt de planning van onze opdrachtgevers geborgd en ondervinden onze partners geen hinder van het plaatsingsproces. Onze mobiele plaatsingsbok maakt het mogelijk om indien noodzakelijk de keuken tijdelijk te verplaatsen zodat derden ook nog werkzaamheden kunnen uitvoeren. Na plaatsing van de keuken wordt het verpakkingsmateriaal met de mobiele plaatsingsbok afgevoerd en wordt de werkomgeving schoon opgeleverd.

 • Diverse afwerkingsmogelijkheden waaronder BLUMOTION, Grohe, Atag (Pelgrim, Etna) en AEG (Zanussi)
 • Apparatuur met 5 jaar garantie
 • Keukens met een hoog rendement

Vloeren

We bieden projectvloeren in gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk PVC voor een turnkey oplevering. Dat zorgt niet alleen voor een tijdloze look – de woningen kunnen vervolgens turnkey opgeleverd worden. Met onze PVC-vloeren creëer je een uniforme uitstraling voor jouw project. Deze sterke vloeren gaan jarenlang mee en zijn gemakkelijk gedeeltelijk te vervangen. In de toekomst kan het object dus gemakkelijker doorverhuurd worden. Hiernaast bieden we nog tappijttegels en heb je de mogelijkheid om duurzame oplossingen af te nemen (bijvoorbeeld voor tijdelijke projecten).

 

 • PVC-vloeren in rechte plank, visgraat- en tegelmotief
 • Keuze uit een toplaag van 0.3mm of 0.5mm
 • Optie voor tapijttegels in de gangen voor de akoestiek

Badkamers

Betaalbaar, snel geplaatst én hoogwaardig afgewerkt: onze prefab badkamers zijn van goede kwaliteit en geheel gebruiksklaar. Deze badkamers kunnen in één keer naar binnen gebracht worden wanneer de gevelingang dat toelaat. Hierdoor worden tijd en kosten bespaard, en wordt het bouwverkeer tijdens het plaatsen verminderd. Wel zo makkelijk – en het resultaat is een hoge kwaliteit badkamer met een moderne uitstraling.

 • Badkameraccessoires van topmerken als Hansgrohe, Geberit en Villeroy & Boch
 • 80% snellere en gemakkelijkere installatie dan traditionele badkamers
 • Badkamers kunnen ook in delen getransporteerd en geplaatst worden

Referentieprojecten

Campus 026 Arnhem

Gemeubileerde zelfstandige studio’s voor o.a. internationale studenten. De keukens zijn voorzien van alle benodigdheden voorzien zoals een 4-pitskookplaat en koelkast. Zowel in de studio’s als in de gangen is gekozen voor een pvc-vloer van hoge kwaliteit. De neutrale kleurkeuze geeft een rustige en warme uitstraling aan de studio’s en algemene ruimtes.
– 96 studio’s van circa 25 m2
– Voormalig kantoorpand getransformeerd tot zelfstandige studio’s

Paasheuvelweg, Amsterdam

In dit nieuwe project hebben we 233 keukens geplaatst voor o.a. jongeren en studenten die gaan genieten van een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. We hebben naast de keukens ook een deel van de wandafwerking op ons genomen en hoogwaardig Vescom behang voorzien in studio’s en gangen.
– 233 studio’s verdeeld over 18 verdiepingen
– Hufterproof wandbekleding van Vescom
– Hoogwaardige kwaliteit keukens en

Campus Leidsche Rijn Utrecht

In dit charmante gebouw in Utrecht hebben we 250 projectkeukens geleverd en gemonteerd voor studenten, jongeren en starters. Keukenblokjes zijn voorzien van een achterwand, multiplex werkblad en Ledverlichting. Apparatuur is afgestemd op de doelgroep, een 2-pits kookplaat, afzuigkap met recirculatie, koelkast met vriesvak en een combimagnetron.
– 250 keukenblokken in studio’s
– Hoogwaardige kwaliteit en een hoog rendement

Over ons

Bright Inside is de overkoepelende organisatie van o.a. Projectkeukens Nederland en biedt oplossingen op maat voor een stralend én betaalbaar resultaat. We leveren keukens, vloeren en badkamers op projectbasis aan vastgoedbeheerders – van projectontwikkelaar tot architect – door heel Nederland.  Onze processen zijn zodanig geoptimaliseerd dat de gehele levering efficiënt verloopt, zoals de transport en de plaatsing. Al onze producten hebben een moderne uitstraling voor een strakke en sfeervolle afwerking van jouw project, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt.

We werken nauw samen met de projectleider. Ook werken we veel met architecten, inkopers en calculatoren. Met veel technische kennis en een expertise in het puntenstelsel, sparren we graag met jou voor de beste oplossing. Of je nu advies wilt inwinnen bij onze experts, of bijvoorbeeld het hoogst haalbare rendement uit jouw keukens wilt halen! 

Contact

Noord Brabantlaan 2
5651 LX
Eindhoven
0653357301
info@projectkeukensnederland.nl

Advies